Nele

Techmate

Als tech&tooljunkie ben ik jouw maatje bij het kiezen en opzetten van de juiste tools en systemen om jouw online business te stroomlijnen.
http://techmate.be
nele@techmate.be
Miet Unclouded

Hey, ik ben Nele en al zo lang ik mij kan herinneren, zot van all-things-technical.  Back in the days waren dat allerlei computerprogramma’s, nu zijn het de vele apps en tools die mijn vingers doen prikkelen om ermee aan de slag te gaan.  En waar ik helemaal warm van word, is om die kennis te gebruiken om online ondernemers te helpen groeien 🚀.

🤯 Ben jij dus zo’n online ondernemer die weinig kaas heeft gegeten van technische tools, of zie je door het bos de bomen niet meer wanneer het aankomt op tools & systemen voor je online bedrijf ?

I’ve got your back!

👩‍💻 Je kan bij mij terecht voor het opzetten van je email marketing, online leeromgeving, boekingssysteem, betaalsysteem, en nog veel meer.  Ik zet ook met heel veel liefde de juiste automatisaties voor je op zodat alles smooth sailing is in je bedrijf en jij klaar bent om te knallen zonder je bezig te houden met de administratieve rompslomp.

Met mijn achtergrond in accountancy en fiscaliteit ondersteun ik je ook graag bij het digitaliseren van je boekhoudkundige workflows.

Tools

Taken

Ik heb een hart voor…

Ik werk

Ontdek de vrijheid van een gestroomlijnd online bedrijf!