Mélanie

Mélanie Velghe

Ik maak je business slimmer vanbinnen en mooier vanbuiten! Mijn sterktes in één unieke combo: Tech VA + grafisch vormgever.  Als Tech VA help ik je met het slimmer maken van de processen en systemen in je bedrijf, en als je graag kersen op de taart zet, maak ik ook het een en ander mooi! […]
http://www.melanievelghe.be
Miet Unclouded

Ik maak je business slimmer vanbinnen en mooier vanbuiten!
Mijn sterktes in één unieke combo: Tech VA + grafisch vormgever.  Als Tech VA help ik je met het slimmer maken van de processen en systemen in je bedrijf, en als je graag kersen op de taart zet, maak ik ook het een en ander mooi!

Wat ik het liefst doe is andere ondernemers helpen met het organiseren van informatie, slimmere processen opzetten en tools installeren die tijdwinst betekenen. Zodat jij niet onnodig hard moet werken en meer rust kunt vinden in je business én in je hoofd natuurlijk. Alleen zo kan je met de meest waardevolle zaken in je bedrijf en voor je klanten bezig zijn. Ik combineer het heel graag met mij creatieve kant en maak het ook mooi! Dus ook voor vormgeving van (digitale) documenten en websites kan je bij mij terecht.

Ik werk op maat van wat jij nodig hebt! Ik neem het niet van je over, maar zoek en installeer oplossingen. Ik reik je advies en tools aan. Ik zet het proces of de tool klaar en leer je dan hoe je het zelf verder kan opvolgen.

Je ziet hiernaast wat tools en taken opgesomd maar dit is maar een selectie. Leren is mijn brandstof dus een tool waar ik nog niet mee hebt gewerkt vind ik leuk. En mijn hoofd laten knetteren om een oplossing voor jouw probleem te vinden, bring it on!
O ja, wie mij vraagt om zijn of haar bedrijf en alle bijhorende processen en informatie in Notion te steken, krijgt voorrang in mijn planning 😉

  • Weet je niet waar beginnen? Dan kan ik je helpen met het spotten van je harde labeur. We overlopen hoe je business nu draait en daarna kunnen we samen beslissen wat slimmer gemaakt kan worden. Het zit echt vaak in kleine dingen die heel veel impact hebben op jouw tijd.
  • Zelf al een idee om iets slimmer te maken maar geen zin om het zelf te doen? Ik geef jou een headstart.
  • Of een heel concrete vraag waarover je eens wil pingpongen? Dan is mijn You Rang my lord-call jouw hulplijn!

Wil je graag eerst even kennismaken? Dat kan door hier een gesprek in te plannen. Of word lid van mijn emailclub en ontvang alvast tips en cases over slimmer werken in je mailbox!

Tools

Taken

Ik heb een hart voor…

Ik werk

Ik maak je business slimmer vanbinnen & mooier vanbuiten!