Maya

Stout Design

✨ Een creatieve en veelzijdige professional met een passie voor leren en ontwikkeling. Met een achtergrond in grafische vormgeving, webdesign, marketing en automatisering, ben ik een flexibele en gepassioneerde teamspeler die altijd op zoek is naar manieren om zichzelf en haar werk te verbeteren. ✨
https://stoutdesign.be
maya@stoutdesign.be
Miet Unclouded

Als creatieve en veelzijdige professional heb ik een brede achtergrond in grafische vormgeving, webdesign, marketing en automatisering. Maar mijn verhaal gaat veel verder dan alleen mijn professionele carrière.

Mijn reis begon jaren geleden toen ik afstudeerde als grafische vormgever. Ik was vastbesloten om mijn creaties met de wereld te delen, maar ik kon geen geschikte website vinden om ze op te presenteren. Dus besloot ik er zelf een te maken. Maar al snel ontdekte ik dat alleen een mooie website niet voldoende was. Zonder de juiste marketing kon niemand mijn creaties vinden. Dus verdiepte ik mij in online marketing en begon ik deze nieuwe vaardigheid toe te passen op mijn eigen werk.

Maar ik stopte niet daar. Ik wilde meer dan alleen maar mooie ontwerpen en succesvolle marketing. Ik wilde ook efficiënt werken en mijn workflow optimaliseren. Zo kwam ik terecht bij automatisering en leerde ik hoe ik mijn processen kon stroomlijnen en meer tijd kon besteden aan het creëren en minder aan de administratie.

Al deze stappen leidden me uiteindelijk naar mijn huidige opleiding tot technisch VA. Hier kan ik mijn vaardigheden uitbreiden en nieuwe manieren leren om mijn werk te verbeteren.

Maar bovenal ben ik een persoon die altijd wil blijven leren en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Mijn passie voor creativiteit, technologie en efficiëntie zijn slechts enkele van de eigenschappen die mij uniek maken. Ik ben gedreven, energiek en gepassioneerd over het vinden van innovatieve oplossingen voor elk probleem.

Buiten mijn werk ben ik ook een fervent reiziger en een grote fan van fotografie en koken. Ik geloof dat deze hobby’s me helpen om mijn creativiteit te stimuleren en mij te inspireren om nieuwe dingen te proberen.

Dus dat ben ik, Maya! Een veelzijdige professional met een passie voor leren en ontwikkeling, creativiteit en efficiëntie. Ik ben klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe kansen te omarmen.

Tools

Taken

Ik heb een hart voor…

Ik werk

Stout Design ... Waar we graag buiten de lijntjes kleuren