Mart

HeyMart

Ben jij een gepassioneerde ondernemer die wel weet wat ze wil, maar nog niet hoe? Of ben jij het operationele van je bedrijf ontgroeid? Ik neem het met veel plezier van je over!🙋‍♀️
https://heymart.be/
info@heymart.be
Miet Unclouded

Wat ik voor jou kan doen:

  • Het opzetten van jouw e-mail marketing: ervoor zorgen dat de leads die jij verzamelt via verschillende freebies, en/of kanalen hier goed terechtkomen, én de juiste communicatie ontvangen.
  • Jouw cursisten volledig geautomatiseerd laten intekenen, betalingen ontvangen en cursisten onboarden zodat jouw online cursus volledig automatisch loopt.
  • Je afspraken volledig geautomatiseerd laten verlopen, inclusief reminder mailtjes, en het doorpushen van deze info naar jouw C.R.M.
  • Jouw webinar en alle communicatie en eventueel betaalprocessen die daarbij komt kijken opzetten en coördineren van A tot Z…

Maar ook: volledig losgaan in Zapier 😍 tal van automatisaties opzetten zodat jouw data mooi op de manier die jij het wil op de plaatsen waar je het handig vindt toekomt.

Dit zijn taken en projecten waar ik maar wat graag mijn tanden in zet!

Ik breng meer dan 10 jaar ervaring in digitale project coördinatie met me mee. En hoewel coördinatie klinkt alsof ik dan zelf mijn handen niet uit de mouwen steek, is niets minder waar.

Ik hou ervan om zelf aan de knoppen te draaien. Zonder het overzicht te verliezen. Het heft in handen te nemen, en het ook tijdig aan te geven wanneer er voor bepaalde onderdelen een expert ter zake nodig is.

Mijn kernwaarden zijn kwaliteit, vooruitgang, verbinding, en open communicatie.

Ik werk voornamelijk op project basis, maar je kan me ook inschakelen voor een Dedicated Tech Day, waarbij ik in één dag zoveel mogelijk kleinere automatisaties of taken uitvoer. Als het écht goed klikt kunnen we ook samenwerken voor langere termijn.

Zegt dit je wat, schrijf je dan hier in op mijn wachtlijst, en ik geef je een seintje van zodra ik plaats heb in m’n agenda. Heb je een dringende vraag, dan mag je mij ook altijd een mailtje sturen.

Heel graag tot snel!

Mart

 

P.S. Misschien wil je dit ook weten: mama van 2 wild-boys, getrouwd met Pieter, food=life, I thrive on positive vibes, jazz zangeres, verslaafd aan (online) cursussen en HBO series, sometimes I run. 😅

Tools

Taken

Ik heb een hart voor…

Ik werk

Yes we can!🤸‍♀️