Tech Queens unite 👑
Exclusieve membership voor Tech Queens only

Hé Tech Queen, deze is speciaal voor jou. Een exclusieve membership, een community van tech V.A.’s. Meer dan een business besties clubje, maar de manier om jouw business als tech V.A. te boosten met extra begeleiding en ondersteuning, en je eigen plekje op de Tech Queens website.

Tech Queens Membership

Waarom dit membership?

Een hechte community van tech V.A.’s was altijd al een droom van mij. En van de tech V.A.’s zelf, merkte ik. Want ondernemen kan toch verdorie eenzaam zijn. Dus kon ik niet anders dan die droom te laten uitkomen.

Met deze community wil ik tech V.A.’s een veilige én plezante omgeving bieden waar ze hun twijfels, angsten en vragen durven delen en waar ze klaarstaan om elkaar te helpen en te supporteren.

Waar successen worden gedeeld en je troost vindt in de mindere momenten. Een plek waar ze geen wenkbrauwen doen omhoog gaan als ze het hebben over de nieuwste features van hun favoriete tool, maar net full-on in nerd-modus kunnen gaan.

Hoe ziet die community er precies uit?

Je krijgt toegang tot onze Huddle-community.

Daarnaast hebben we maandelijks een incheckmoment waar we de voorbije maand samen bespreken, een blik werpen op volgende maand en waarop jij jouw vragen kan stellen.

En doorheen het jaar organiseer ik verschillende activiteiten enkel en alleen voor jullie. Dit kan een wandeling zijn, of een co-workingdag, een livedag of nog een ander evenement. Je kiest helemaal zelf of je hieraan deelneemt of niet.

Mart Hertecant Unclouded Testimonial

“Tech Queens is meer dan enkel met de tools leren werken. Je leert technisch en probleemoplossend denken. Dat maakt de opleiding uniek.”

– Sofie Vriesacker, Support Van Sofie

En wat moet je verstaan onder extra begeleiding?

Ook al heb je cursussen gevolgd en heb je al enkele jaren ervaring, toch bots je nog op zaken die je niet weet of waar je even met de handen in het haar zit. Daarom wil ik ervoor zorgen dat je dankzij dit Membership altijd kan blijven bijleren en je technisch ondersteund voelt. Miet (en andere Tech Queens en experten) always by your side.

 • ⚙️ In de Tech Queens Toolbox vind je tutorials en ander handig materiaal.
 • 👋 Via WhatsApp kan je 24/7 aan mijn mouw trekken bij vragen (ik antwoord binnen de 48u).
 • 👩‍🏫 En er zijn minstens 4 masterclasses per jaar, gegeven door mij of een andere expert, over allerlei thema’s binnen ondernemen in het algemeen en tech-V.A.-schap in het bijzonder.
 • 👑 Elk lid van deze club krijgt een eigen profiel op de Tech Queens-website, zodat ondernemers makkelijk met jou contact kunnen opnemen als ze hulp nodig hebben met hun technische shizzle.

 

Unclouded Rent My Brain

Met het Tech Queens Membership
neem je
een voorsprong met je tech V.A. business.

Ben jij een Tech Queen?

 Ik zal al beginnen met een eerste geruststelling: je kan ook lid worden van dit membership zonder dat je het Tech Queens-traject gevolgd hebt. Of eender welke andere opleiding. Doet er allemaal niet toe.

Wel is dit een netwerk exclusief voor ondernemers die al als tech V.A. aan de slag zijn. Moet jij nog je eerste stapjes in het tech V.A.-schap zetten, of overweeg je om als tech V.A. te gaan werken, dan is het Tech Queens-traject misschien een interessantere keuze.

Twijfel je of het Tech Queens-membership iets voor jou is? Boek gerust een kennismakings-gesprek.

Of contacteer mij via WhatsApp (+32 456 55 62 58)

Hey Mart - Mart Hertecant - tech va - tech queens

“Miet haar grote drijfveer is anderen empoweren. Ze legt ingewikkelde materie helder uit, en voor je het weet ben je er zelf mee weg.”

– Mart Hertecant, HeyMart

Dit is het Tech Queens Membership

Looptijd: 1 jaar

 • Profiel op de Tech Queens website
 • Tech Queens Toolbox
 • Tech Queens community in Huddle
 • WhatsApp-support
 • Maandelijks incheckmoment (m.u.v. juli en augustus)
 • Minimum 4 Masterclasses per jaar

“Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen, waardoor ik zekerder in mijn schoenen sta en meer het heft in handen neem bij mijn klanten. De manier waarop ik mijn klanten nu help, is de afgelopen maanden enorm veranderd door de inzichten die ik opdeed in Tech Queens.”

– Sofie Vriesacker, Support Van Sofie

Hey, ik ben Miet van Unclouded

Technische shizzle, 100% helder

Da’s de quote waar je mij misschien van kent. Dagelijks help ik onderneemsters om de technische kant van hun zaak helder te krijgen. Enerzijds door hen via online masterclasses te leren hoe ze zelf met hun tools aan de slag kunnen, anderzijds door zelf systemen op te zetten voor hen, zodat zij kunnen focussen op wat ze het liefste doen.

In 2020 zette ik mijn eerste stappen als zelfstandige, eerst als all-round V.A. voor straffe vrouwelijke ondernemers en later als technisch expert. Mijn business boomde. De afgelopen jaren kende online ondernemen een ongeziene groei waar veel ondernemers niet op voorzien waren. De technische kant die bij het hele verhaal kwam kijken, werd vaak onderschat. Mijn agenda stroomde over van de aanvragen. Omdat ik niet elke opdracht kon aannemen – ik heb ook maar 1 hoofd en 2 handen – besliste ik om via masterclasses en gerichte online minicursussen onderneemsters zelf de touwtjes in handen te laten nemen. Zo leerden ze zélf hun tools te gebruiken en hun bedrijfsprocessen efficiënter te laten draaien. Dat coachen, daar had ik mijn dada in gevonden.
Iets op een rustige, heldere manier uitleggen is mijn sterkte. Zelfs bij ingewikkelde materie zoals het automatiseren van de KMO-portefeuille.

Ik begin te steigeren als vrouwen zichzelf klein houden omdat ze denken dat technische zaken of tools niks voor hen is. Hen wil ik empoweren. Ik ben er immers van overtuigd dat als je zelf weet hoe de vork in de steel zit, je je als ondernemer veel zekerder voelt en de controle over je eigen zaak behoudt, ook wanneer je het uitbesteedt.

En ik licht op als ik andere vrouwen zie met dezelfde drive om ondernemers te helpen met de technische shizzle in hun business. Mijn kennis en ervaring wil ik met hen – met jou? – delen. Daarom “Tech Queens”: want vrouwen kunnen wel degelijk de Tech World runnen 💪

Laat de toolnerd in jezelf los en word een echte Tech Queen 👑

Anouck Meier - Ampersand Business School - Unclouded Testimonials

“Miet is er altijd! Als een mentor die voor je supportert en je helpt zoeken naar oplossingen wanneer je het zelf even niet meer weet.”

– Ineke Verbruggen, Iens

Tech VA Opleiding - Miet Bamps - Unclouded

Tech Queens activiteiten

Doorheen het jaar organiseer ik verschillende activiteiten exclusief voor Tech Queens. Dit kan een wandeling zijn, of een co-workingdag, een livedag of nog een ander evenement.

Je kiest helemaal zelf of je hieraan deelneemt of niet. Je betaalt apart per activiteit waarvoor je inschrijft.

“Wat Miet allemaal weet, daar sta ik echt van te kijken!”

– Nele Croes, Techmate

Wie is er al bij de club?

Ineke

Iens

Tech VA opleiding - Masterclass door Jolien Vaes - groeipartner
Het is heel fijn dat je in het membership altijd kan terugvallen op technische hulp als je het nodig hebt.

Sofie Vriesacker

Van Sofie

Tech VA opleiding - Masterclass door Robin Cuypers van Strever
Het is heerlijk om te weten dat je een toolbox en een netwerk hebt waar je op kan terugvallen bij (technische) uitdagingen. Dat geeft me het extra vertrouwen dat ik alles wel gefixt zal krijgen. En dankzij mijn profiel op de Tech Queens website vonden toch al heel wat mensen de weg naar mij.

En nog vele anderen…

Mart Hertecant

Hey Mart

Hey Mart - Mart Hertecant - tech va - tech queens
Tech Queens is voor mij: een groep gelijkgestemden die begrijpen dat je enthousiast wordt van een nieuwe tool, of waar je terecht kan met je vragen, of aan wie je klanten met een gerust hart kan doorverwijzen. Een warme groep die het bestaan als tech v.a. minder eenzaam maakt! In kijk nu al enorm uit naar ons volgende moment samen!

Jouw investering

Tech Queens Membership met KMOP

€ 697,90
GEEN TERMIJNBETALINGEN MOGELIJK

excl. BTW

Je betaalt nu het bedrag van de BTW, het saldo via de KMOP.

Start: meteen na inschrijving – Looptijd: 1 jaar

Tech Queens Membership zonder KMOP

€ 997
OF: 12 x 87 €

excl. BTW

Geen KMO-portefeuille mogelijk bij betaling in termijnen.

Start: meteen na inschrijving – Looptijd: 1 jaar

Bonussen

NOTION DEEP DIVE

Tech VA opleiding - BONUS - Notion Deep Dive

Notion is een van mijn persoonlijke favorieten en binnenkort ook van jou. In de Notion Deep Dive videocursus vertel ik je al mijn Notion-geheimen, leer je databases te gebruiken, formules in te zetten, te automatiseren en veel meer. Bovendien krijg je een Business Dashboard waarmee je zelf meteen aan de slag kan om je eigen business te runnen in Notion.

“Het groepsgevoel bij de Tech Queens is echt uniek. En dat ligt aan Miet, aan hoe zij is als persoon.”

– Nele Croes, Techmate

Vaak gestelde vragen (en het antwoord)

❓ Ik weet niet zeker of dit iets voor mij is. Kan je me helpen beslissen?

Beslissen doe je uiteraard zelf, ik ga niemand overtuigen! Maar ik snap het helemaal als je nog vragen hebt of even met mij wilt kennismaken. Stuur me dus gerust een WhatsApp-berichtje via +32 456 55 62 58 en ik geef je alle info die je nodig hebt om een beslissing te nemen die voor jou goed voelt.

❓Kan ik in termijnen betalen of met de KMO-portefeuille?

Zeker! Het is allebei mogelijk, maar niet samen. Je kan op drie manieren betalen voor dit traject.

 • Het volledige bedrag in één keer zonder de KMO-portefeuille.
 • Het volledige bedrag in één keer met de KMO-portefeuille. Je betaalt dan bij inschrijving enkel het BTW-bedrag. De rest regel je nadien via je KMO-portefeuille-dossier. Je krijgt hiervoor een duidelijke handleiding.
 • 12 maandtermijnen zonder de KMO-portefeuille. Je betaalt je eerste termijn bij inschrijving. De overige 11 termijnen worden automatisch betaald in de komende 11 maanden.
❓ Op welke momenten moet ik mij vrijhouden voor deze opleiding?

Alle activiteiten zullen meestal plaatsvinden op donderdag of vrijdag overdag.

❓ Wat als ik er een keertje niet bij kan zijn?

No worries! Alles (behalve de livedag natuurlijk) wordt opgenomen en ter beschikking gesteld van alle deelnemers. Heb je op voorhand al vragen, stel ze gerust, heb je achteraf nog vragen, stel ze dan ook gerust.

❓ Mag ik jou echt 24/7 lastigvallen met een WhatsApp-berichtje? En hoe zit dat met die 48u?

Jij stuurt een berichtje wanneer het jou uitkomt. Ik antwoord wanneer het mij uitkomt. Dat is de deal. Ik check meestal minstens één keer per dag mijn WhatsApp-berichten, maar omdat ik ook al eens een dagje vrij neem en het af en toe weekend is, engageer ik me om binnen de 48u te antwoorden en altijd op werkdagen. Waarschijnlijk krijg je dus sneller een antwoord, maar uitzonderlijk kan het eens 48u duren. Uitzonderingen: in de kerstvakantie neem ik twee weken verlof, en ook in de zomer ben ik er enkele weken niet, maar dat laat ik je dan ook ruim op voorhand weten.

❓ Wat als ik een andere tool wil gebruiken dan degene die jij ons aanraadt?

Daar is zeker ruimte voor. Veel zelfs. Ik luister graag naar wat jij nodig hebt.

❓ Zeg, Miet, die Tech Queens, zijn dat echt alleen maar vrouwen?

Ik ga geen mannen weigeren, ze zijn absoluut heel erg welkom. Maar ik heb zo’n groot hart voor vrouwen & tech dat ik dit een belangrijke plek heeft gekregen in deze opleiding. Ik wil mijn Tech Queens empoweren om hun plekje op te eisen op de markt van het online ondernemen.